PARADA VINULUI

Daca tot traiesc in preajma atator bauturi, daca zi de zi “ma necajesc” cu ele si foarte des scriu si pe facebook si pe vinul.ro despre intamplari legate de experienta mea cu toate aceste elixiruri, m-am intrebat de ce nu as avea si un blog. Indiferent ce bauturi te preocupa, exista una pe care nu poti sa o uiti nicioadata. Faci ce faci si tot la ea ajungi. Este asa ceva ca prima dragoste. Bineinteles ca stiti la ce ma refer…la VIN.

Am tot cautat sa dau un nume acestui blog si la un moment dat am ajuns la concluzia sa-l denumesc ALAIUL VINULUI, adica vinul si tot ce-l inconjoara, de la tot ce se bea inainte si dupa el si ceea ce se mananca impreuna cu el.
Am luat chiar un domeniu cu acest nume, dar atunci cand am vrut sa-l traduc in limba engleza, am avut o mica surpriza. Am primit pentru el un corespondent, care mi-a dat de gandit: PARADA VINULUI.
Am stat si m-am gadit si mi s-a parut mai potrivit. Alaiul e alai si parada e parada. In alai poate intra oricine, chiar si “zdrentarosii”. Cu parada este altceva. Acolo intra numai elita. Ori, cum eu aveam de gand sa scriu despre bauturi care cel putin din punct de vedere al calitatii sa fie o elita, asa ca m-am hotarat pentru PARADA VINULUI.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s